Ibrahim over zijn ervaring als ambassadeur – Jouw Huis Slimmer Ibrahim over zijn ervaring als ambassadeur | Jouw Huis Slimmer

Ibrahim over zijn ervaring als ambassadeur

Inspireer anderen en vertel jouw verhaal!

Er moest veel gebeuren aan het huis van Ibrahim en zijn vrouw. Daarom besloten ze om de vloer en spouw te isoleren, radiatoren opnieuw in te regelen en HR++ glas in nieuwe kozijnen te laten zetten, zelfs in de tuindeuren.

“We hebben samen met negen buren offertes voor vloer- en spouwmuurisolatie opgevraagd. Door samen te doen hadden we meer kennis in huis. En het scheelde behoorlijk in de prijs: alleen voor de vloer al zo’n 500 euro. Het heeft ons uiteindelijk een flinke besparing opgeleverd, onze maandelijkse energierekening is met 90 euro gedaald. Het wordt zo net een spelletje, kijken hoe veel je kunt besparen. En het is aangenamer geworden in huis, want de warmte blijft langer hangen.”

“Ik kan het iedereen aanbevelen! Dat doe ik dan ook. Tegenwoordig ga ik regelmatig als ervaringsdeskundige naar informatiebijeenkomsten. Daar vertel ik belangstellenden hoe het zit met isolatie, ventilatie, kosten en opbrengsten. Vooral de reacties van mensen na afloop zijn leuk. Ik heb laatst een kaartje ontvangen van een stel buren. Zij hadden, na het horen van mijn verhaal, besloten om de handen ineen te slaan en samen hun spouwmuren te laten isoleren. Het enige dat ze nodig hadden was een positief verhaal, voor mij een kleine moeite maar met een groot effect!”

Wil je ook jouw verhaal delen? Geef je dan op als ambassadeur, dat kan hier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.