Chat with us, powered by LiveChat

Jouw Huis Slimmer in de gemeente Wijk bij Duurstede

Wil jij ook een energiezuiniger huis? Wijk bij Duurstede helpt je met Jouw Huis Slimmer op weg. Met praktische informatie, slimme tips en initiatieven in jouw buurt. Zo maken we het nemen van energiebesparende maatregelen graag makkelijk voor je.

Gratis energiegesprek inclusief energietas ter waarde van 70 euro

Iedereen kan terecht bij het Energieloket met vragen over energiebesparing. En hoe je kunt zorgen dat je huis toch lekker comfortabel is. Of je nou in een koophuis woont, of in een huurhuis. Meld je nu aan en het Energieloket neemt contact met je op.

Energiegesprek
Tijdens een energiegesprek kijkt een energiecoach met je naar jouw persoonlijke situatie, woning en energieverbruik. Ze geven tips en adviezen om je energieverbruik te verlagen en je wooncomfort te vergroten. De energiecoaches zijn Wijkse vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Ze volgen trainingen om hun kennis te vergroten. Het advies is volledig vrijblijvend, onafhankelijk en gratis. Je bepaalt zelf wat je ermee doet.

Tijdelijk gratis Energietas ter waarde van 70 euro
Na het energiegesprek ontvang je tijdelijk een gratis Energietas. Daarin zitten producten waarmee je direct aan de slag kunt, zoals radiatorfolie, een energiebesparende douchekop, een douchetimer, stand-by killer en een elektriciteitsverbruiksmeter. We kunnen je ook helpen bij het aanbrengen van deze producten.

Meld je nu aan en het Energieloket neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Bellen of mailen kan ook:

E: [email protected]
T: 0343 44 77 12

 

Meld je aan voor een gratis energiegesprek incl. Energietas

Slim omgaan met energie

Je kunt altijd iets doen om energiezuiniger te wonen. Maar hoe dan? En wat past bij jouw huis en budget?

Oplossingen

Dit doet jouw buurt

Wat wordt er bij jou in de buurt aan slimmer en duurzaam wonen gedaan? Kijk of er een initiatief is om bij aan te sluiten.

Initiatieven

Subsidie en financiering

Er zijn gunstige regelingen om duurzame verbouwingen mee te betalen. Soms betaalt de overheid ook mee.

Geldwijzer

Het Energieloket

Wil je informatie over energiebesparing, aardgasvrij wonen of zelf energie opwekken?Kom naar het Energieloket voor een (gratis) energiegesprek!

Lees meer

De EigenWijkse EnergieCoöperatie

EWEC zet zich in voor energiebesparing en lokale duurzame energieprojecten in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. Iedere inwoner kan lid worden!

Lees meer

Gemeentelijke Verduurzamings-Regeling

Verduurzaming je huis met een woninggebonden baatbelasting.

Lees meer

Laatste nieuws