Toe aan zon op dak? Grijp je kans en doe mee met de collectieve inkoopactie zonnepanelen!

Wegens succes verlengd t/m 31 december 2020

De gemeente Wijk bij Duurstede en het Energieloket organiseren gezamenlijk een inkoopactie voor zonnepanelen voor inwoners uit de gemeente. De inkoopactie is bedoeld voor huiseigenaren die op hun eigen dak energie willen opwekken. Wil jij starten met het opwekken van je eigen energie? Dan is dit een interessante actie voor jou. Vul links het formulier in en doe mee! Deze actie loopt tot 31 december 2020.

De gemeente en Energieloket ontvangen over deze actie geen commissie. Ons doel is om hiermee inwoners te ontzorgen en te stimuleren in de aanschaf van zonnepanelen. De gemeente wil in 2030 energieneutraal zijn. Hierbij hebben we de inwoners hard nodig! Daarom hebben we de handen ineen geslagen met lokale ondernemers. Zij bieden hun zonnepanelen, die nu bovendien goedkoper zijn dan ooit, aan met geweldige korting. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst.

Waarom meedoen?
• Je wekt zelf je stroom op met behulp van zonne-energie.
• Je energierekening daalt.
• Na een bezoek aan huis en gedegen advies weet je precies wat er mogelijk is op jouw dak.
• Deelname is vrijblijvend: jij bepaalt aan de hand van de offerte of je tot uitvoering overgaat.

Na aanmelding ontvang je van ons een informatiepakket. Hierin vind je onder andere een scherp geprijsde aanbieding met collectiviteitskorting van twee verschillende lokale aanbieders van zonnepanelen. Afhankelijk van je voorkeur komt een adviseur van één of beide bedrijven het dak bekijken om je een passend aanbod te doen.

Voor deze collectieve inkoopactie werken we samen met Volt4U uit Wijk bij Duurstede en NuytGroep uit Amerongen en Wijk bij Duurstede.

Gemeente en Energieloket hebben deze uitvoerders geselecteerd op basis van kwaliteit, certificering, garanties, prijs, servicegerichtheid én goede referenties.
Hierdoor is het aanbod dat je ontvangt betrouwbaar én betaalbaar.

Via deze aanbieding is het mogelijk een maatwerk zonnestroominstallatie te kopen, volledig aangepast op jouw woning. Geen one size fits all maar helemaal afgestemd op jouw energiebehoefte; met korting.

Hoe kan ik meedoen?
• Vul het formulier in via de aanmeldknop links. 31 december 2020 is de laatste dag dat inschrijving mogelijk is.
• Na aanmelding ontvang je van het Energieloket een informatiepakket. Je gegevens worden doorgegeven aan de leveranciers.
• De leverancier neemt binnen een week contact met je op om een bezoek aan huis in te plannen.
• Na het bezoek ontvang je een advies met bijbehorende vrijblijvende offerte. Het is mogelijk om deze samen met een onafhankelijke energiecoach door te nemen.
• Je beslist vervolgens zelf of je gebruik maakt van het aanbod.
• Bij inschrijving ontvang je ook de nieuwsbrief van het Energieloket. Hiervoor kun je je ten allen tijde weer afmelden.

Heb je vragen over de inkoopactie? Neem dan contact op met Claudia Klein van het Energieloket: [email protected].

Ervaringen met leveranciers?
Wij ontvangen graag je feedback/ervaringen. Na installatie sturen we je graag een feedbackformulier met betrekking tot het offerte- en uitvoeringstraject van de leveranciers. Indien gewenst nemen we contact met je op.

 

Informatie

In de hele gemeente

Toe aan zon op dak? Grijp je kans en doe mee met de collectieve inkoopactie zonnepanelen!

Activiteit: Toe aan zon op dak? Grijp je kans en doe mee met de collectieve inkoopactie zonnepanelen!