Chat with us, powered by LiveChat

Gratis energiegesprek inclusief energietas ter waarde van 70 euro

Iedereen kan terecht bij het Energieloket met vragen over energiebesparing. En hoe je kunt zorgen dat je huis toch lekker comfortabel is. Of je nou in een koophuis woont, of in een huurhuis. Meld je nu aan via onderstaande knop en het Energieloket neemt contact met je op.

Meld je aan

Energiegesprek
Tijdens een energiegesprek kijkt een energiecoach met je naar jouw persoonlijke situatie, woning en energieverbruik. Ze geven tips en adviezen om je energieverbruik te verlagen en je wooncomfort te vergroten. De energiecoaches zijn Wijkse vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Ze volgen trainingen om hun kennis te vergroten. Het advies is volledig vrijblijvend, onafhankelijk en gratis. Je bepaalt zelf wat je ermee doet.

Tijdelijk gratis Energietas ter waarde van 70 euro
Na het energiegesprek ontvang je tijdelijk een gratis Energietas. Daarin zitten producten waarmee je direct aan de slag kunt, zoals radiatorfolie, een energiebesparende douchekop, een douchetimer, stand-by killer en een elektriciteitsverbruiksmeter. We kunnen je ook helpen bij het aanbrengen van deze producten.

Meld je nu aan en het Energieloket neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Bellen of mailen kan ook:

E: [email protected]
T: 0343 44 77 12

Bekijk hieronder de 24 tips om snel en makkelijk energie te besparen in huis! 
Klik op de afbeelding om hem in volledig scherm te zien. Als je wilt, kun je de flyer ook hier downloaden.

Flyer acherkant

Download de flyer