Chat with us, powered by LiveChat

Informatieavond verduurzaming VvE

Je VvE verduurzamen? Op dinsdagavond 14 juni organiseert de gemeente een informatieavond voor bestuurders van VvE’s. Je bent van harte welkom op het gemeentehuis vanaf 19.30 uur.

De kosten voor energie stijgen. Isoleren en het beperken van jouw energieverbruik is daarom de moeite waard. Voor veel VvE’s is dit een uitdaging. Investeringen kunnen groot zijn en de organisatie complex. Daarom kunnen VvE’s in de gemeente Woerden nu tegen beperkte kosten advies krijgen over een meerjaren onderhoudsplanning, de mogelijkheden om energie te besparen, financieringsconstructies, subsidieregelingen en de selectie van aannemers. Ook kun je begeleiding krijgen bij de besluitvorming in jouw vereniging van eigenaren.

Informatieavond
Leden en bestuurders van VvE’s zijn van harte welkom op een informatieavond op 14 juni om 19:30 in het gemeentehuis aan de Bleek in Woerden. Aanmelden is niet nodig maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via [email protected].

Meer informatie
Gemeente Woerden doet mee met het project Duurzame VvE (DVvE). Dankzij een Europese subsidie en een bijdrage van de gemeente, kan DVvE de VvE’s tegen een verlaagd tarief begeleiden. Meer informatie over de aanpak van DVvE vind je op www.dvve.nl.